Koncert zahájila Madonna usazená v křesle s velkým M. Brány areálu se otevřely v 16:30. Pořadatelé začali fanoušky pouštět s více než hodinovým zpožděním. Před dvěma branami se tlačily tisíce netrpělivých lidí. Ke zpoždění došlo kvůli tomu, že se protáhla odpolední zvuková zkouška, které se zúčastnila i Madonna.

Madonna se dvěma tanečníky na pódiu v Chodově

Madonna se dvěma tanečníky na pódiu v Chodově

Lidé si stěžovali, že je o zdržení nikdo neinformoval. Ještě před 19:30 se od stanice metra Opatov táhla fronta dlouhá asi 300 metrů a široká 20 metrů. V místě fronty byl nedostatek toalet, což čekající řešili použitím nedalekého prostoru zarostlého travou a keříky.

Chodovský amfiteátr před zahájením koncertu Madonny

Chodovský amfiteátr před zahájením koncertu Madonny. Stovky lidí si chtěly koupit lístky u pokladen na místě, mnozí to ale kvůli dlouhým frontám vzdali. Podle informací ČT pořadatelé nezvládali situaci v sektorech pro sezení. Důvodem jsou údajně příliš dlouhé a pečlivé kontroly u turniketů."Čekali jsme ve frontě přes dvě hodiny. Mnozí lidé se do areálu ještě ani nedostali. Organizace zklamala," řekla Novinkám v osm hodin večer Jana Lošťáková z Olomouce.


Madonna při pražském koncertu

Fanoušci Madonny po otevřená bran koncertu 

"Tisíce lidí se vstupenkami na stání stály ve špatné frontě, proto se musely prodírat zpět a začít stát ve frontě jiné," řekl Novinkám jeden z účastníků koncertu. Tisíce fanoušků čekaly na Madonnu už hodiny před koncertem

Návštěvníci se před oběma vstupy do areálu tlačili ve frontě ještě dvě hodiny po otevření. Několik lidí zkolabovalo a musela je odvézt sanitka. Zdravotní problémy postihly poblíž chodovského amfiteátru i jednoho z policistů, kterému jeho kolegové zavolali rychlou lékařskou pomoc.

Koncert měl skončit do desíti hodin kvůli nočnímu klidu, protáhl se však asi do 11 hodin večer.